• Facials

  Realitzem una renovació de la pell en profunditat mitjançant un triple-peeling. Eliminem les cèl·lules mortes i activem la seva regeneració. A més a més realitzem una extracció exhaustiva per eliminar punts negres i depurar la pell. Ideal per a aquelles pells que necessiten una extracció curosa.
  Tractament aconsellable cada 3 mesos.
  75'
  El ritual Carboxi-Express ofereix una exfoliació triple que elimina eficaçment les cèl·lules mortes alhora que activa suaument el sistema natural de renovació cel·lular de la pell.
  Un concepte totalment revolucionari en el tractament del cutis que incorpora una de les últimes tendències en medicina estètica: la carboxiterapia. Una tècnica que empra CO₂ per a combatre els signes de l'envelliment i produeix una veritable explosió d'oxigen en la pell.
  30'
  Tractament purificant per a la teva pell; un estímul energitzant i increïblement refrescant, un buf d'aire pur. Sent com el teu cutis asfixiat desperta ple d'energia.
  Gaudeix d'aquesta explosió oxigenant, perfecta per a pells joves o aquelles que se senten apagades a causa del mal ambiental, l'estrès o un estil de vida massa exigent.
  60'
  Submergeix la teva pell i desperta els teus sentits amb el poder antioxidant d'un tractament de vitamina C. Restaura la vitalitat de la pell danyada pel sol i ajuda a minimitzar els signes de l'envelliment prematur. L'opció perfecta per a recuperar la fermesa, millorar la lluminositat i millorar l'elasticitat mitjançant una experiència d'aromateràpia cítrica.
  La molècula vital per a la salut de la teva pell!
  60'
  Aquest excepcional tractament rejovenidor hidrata en profunditat i nodreix la pell intensament per a retornar-li tota la seva fermesa. Una combinació única de tres tipus de col·lagen que actuen en diferents capes de la pell, dissenyada per a incrementar la fermesa, realçar el contorn facial, millorar l'elasticitat i augmentar la hidratació.
  Aquesta increïble fórmula es potencia amb Active Face Contouring Technique, un exclusiu massatge que redefineix la teva pell i esculpeix l'oval facial en afavorir la microcirculació i millorar el drenatge limfàtic.
  No importa la teva edat, ara pots lluir un cutis increïblement elàstic i tonificat. Uns contorns facials redefinits. Un rostre rejovenit i una pell renovada des de l'interior. Després de només una sessió, el teu cutis es veurà intensament hidratat i flexible, i els teus contorns molt més definits.
  90'
  El nostre tractament per a pells sensibles és descongestiu, equilibrant, dermoprotector i també ajuda a calmar les pells més irritades i descamades obtenint una sensació de benestar i confort.
  60'
  L'acné és una de les disfuncions dermatològiques més freqüents de la pell. És una inflamació cutània que afecta les glàndules sebàcies (que són les encarregades de produir sèu). L'origen de l'acné és multifactorial, normalment és provocat per canvis hormonals durant la pubertat, la menstruació, l'embaràs o pot ser produït per altres factors com ara: l'estrés, l'acumulació de cèl·lules mortes, la medicació, els factors hereditaris, etc. Nosaltres realitzem un tractament intensiu contra l'acné i/o pells molt grasses. Fem una depuració, desintoxicació i purificació de la pell, actuem sobre la glàndula sebàcia i laregulem a fi d'obtenir una pell més equilibrada, neta i cuidada.
  60'
  El nostre objectiu és despigmentar, protegir i evitar el fotoenvelliment oxidatiu de la pell, per això apliquem un tractament eficaç contra el melasme i les taques de la pell amb resultats similars a la hidroquinona però sense els efectes citotòxics d'aquesta. En aquest tractament és molt important el manteniment diari a casa.
  60'
  LPG és capaç de reactivar, de forma natural, les substàncies essencials per al rejoveniment: el col·lagen (per a una pell més ferma), l'elastina (per a una pell més flexible) i un augment del 80% d'àcid hialurònic (per a una pell més hidratada), d'aquesta manera il·luminem la cara, suavitzem les arrugues i les línies d'expressió, reduïm la papada i reafirmem l'oval facial.
  60'
  És un mètode únic d'acció anti gravetat per al rejoveniment natural i la forma física de la cara corregint la seva forma i eliminant la flaccidesa del rostre. Un tractament on el terapeuta es converteix en un hàbil escultor que modela el rostre, corregeix les àrees problemàtiques sent un mètode profund que treballa musculatura facial i fins i tot sistema ossi. Entre els seus beneficis ens trobem:
  • Redueix les arrugues i signes de l'edat.
  • Elimina el bloqueig emocional, estrès i ansietat.
  • Elimina l'edema facial.
  • Tractament no quirúrgic, ni invasiu.
  El massatge està compost de dues fases: La fase escultural més superficial i el treball sobre el teixit més profund (intrabucal). La singularitat del massatge és que el seu efecte positiu no només es mostra a la superfície de la pell, sinó que s'endinsa en els músculs i oxigena el sistema ossi.
  90'
 • Corporals

  L'exfoliació corporal és un tractament per eliminar les cèl·lules mortes de la pell, la qual cosa activa la renovació natural i facilita l'absorció de la hidratació. La hidratació es realitza mitjançant un massatge que nodreix la pell en profunditat, la purifica, l'oxigena, li dóna densitat i elasticitat. És molt bo fer-se una exfoliació corporal tant abans com després d'estiu; ja que abans preparem la pell per l'exposició al sol i després per mantenir una pell broncejada, tersa i hidratada.
  Tractament desintoxicant que ajuda a eliminar toxines, i a equilibrar i purificar el nostre cos.
  Ideal com a tractament per començar una dieta, d'una presa d'antibiòtics o corticoides, dels excessos en època de vacances, d'una gran celebració, d'una reacció al·lèrgica o erupció a la pell. Tractament d'ús puntual.
  La cel·lulitis és un dels principals problemes que pateixen les dones. Existeixen diferents tipus de tractaments anticel·lulítics al mercat. Primer de tot, és necessari identificar el tipus de cel·lulitis per poder escollir el tractament més apropiat.

  Tipus de cel·lulitis:
  • Cel·lulitis aquosa: aspecte de pell de taronja.
  • Cel·lulitis adiposa: és tova, espesa i indolora. Sol aparèixer després d'aprimar-se.
  • Cel·lulitis fibrosa: és el pitjor tipus de cel·lulitis. És dura, fa mal i pot anar acompanyada de flaccidesa cutània.
  • Cel·lulitis mixta: combinació de la cel·lulitis aquosa i la cel·lulitis adiposa.
  El tractament que realitzem accelera la destrucció interna de nòduls de greix acumulats, evita la creació de nous dipòsits de greix i redueix l'aspecte de "pell de taronja".
  Tractament especial per reduir volum i millorar la circulació. Ajuda a activar la diüresi. Té molt bons resultats amb la cel·lulitis adiposa i líquida.
  Augmenta la firmesa i l'elasticitat de la pell, redefineix la silueta. Té un efecte inmediat i una eficàcia provada en reducció de volum i cel·lulitis, elimina toxines i difumina la pell de taronja.
  Està indicat per a pells amb retenció de líquids, cel·lulitis i flaccidesa servera causades per una mala alimentació, canvis hormonals i canvis de volum i/o pes.
  Bon tractament per realitzar-se després d'una dieta.
  Tractament que ajuda a millorar la circulació i el sistema limfàtic eliminant la sensació de cames pesades. Enforteix les parets dels capil·lars sanguinis, remineralitza la pell, depura, desintoxica i redueix volum.
  Tenir un fill és una experiència única i especial en què també produeixen molts canvis hormonals i físics. Nosaltres realitzarem un diagnòstic corporal per valorar la millor combinació de tractaments, per tal de recuperar la teva figura al més aviat possible.
  El tractament Endermologie Corporal de LPG, es realitza amb un capçal motoritzat que produeix una estimulació mecànica per reactivar de forma natural l'eliminació de greixos resistents a les dietes i l'exercici físic, remodelar la silueta, suavitzar la cel·lulitis, drenar, millorar la circulació i reafirmar la pell. Amb aquest capçal aconseguirem millors resultats amb menys temps, el que comporta que el tractament sigui més ràpid, intens, eficaç i profund.
  Amb el pas dels anys, el sol, els embarassos i algunes postures poden augmentar la presència d'arrugues a la zona de l'escot i el pit. El protocol endormologie escot i pit aporta la hidratació i la reafirmació necessària per a aquesta zona tan delicada disminueix les arrugues que comencen a aparèixer i tensa el teixit per donar un aspecte més jove. Reactiva de manera 100% natural la producció de les substàncies essencials de la pell:
  • Col·lagen (+23%)
  • Elastina (+46%)
  • Àcid hialurònic (+80%)
 • Depilació làser

  Tractament permanent d'eliminació del pèl mitjançant el làser de diode. El làser de diode emet una llum de longitud d'ona de 810nm que actua de manera unidireccional sobre la melanina del pèl utilitzant-la de conductor. Aquesta llum es transforma en calor fins a arribar al fol·licle pilós que inhabilita les cèl·lules responsables del creixement del pèl a no produir-ne de nou. Aquest procés s'anomena fototermòlisi selectiva.
  Dins de tots els làsers que trobem al mercat, el làser de diode és el que ens dóna més versatilitat. Permetent-nos, així doncs, poder treballar diferents tipus de pell des de les més clares fins a les més fosques.
  Les sessions es realitzen en el termini de 2-3 mesos i la quantitat mitja necessària per eliminar un 85% del pèl és d'entre 6-8 sessions. Amb el nostre làser el dolor no serà un inconvenient, ja que incorpora un capçal refrigerat que ens permet treballar amb total confort i obtenir sessions sense incomoditats.
 • Làser capil·lar

  La teràpia de làser capil·lar ens ajuda a l'acceleració de la reproducció cel·lular, l'estimulació de fibroblasts, i l'obtenció de més nivells de nutrients i oxigen a la sang.
  Treballem amb un làser fred amb una longitud d'ona de 690nm. La llum que emet el làser i es converteix en energia que arriba a les cèl·lules dels fol·licles, ajudant-los en els seus processos químics naturals s'anomena fotobioestimulació. El làser penetra en el cuir cabellut i augmenta l'acció del trifosfat d'adenosina (ATP), molècula responsable de transportar energia entre les cèl·lules, permetent absorbir més nutrients i desfer-se d'elements nocius com la DHT (dihidrotestosterona). Això fa que hi hagi més quantitat de cèl·lules sanes i per tant un cabell més gruixut, fort i sa.
  El tractament consta de 14 sessions i l'aplicació de nanoesferes amb un contingut de vitamines i nutrients molt elevat, a més a més del tractament imprescindible a domicili.


Informa't